RoFerme – Dedicat Fermierilor

Import exclusiv ECOROPE

    Principiile ROFERME – În ceea ce noi credem!

  • Apreciem și îi prețuim pe clienții noștri, lucrăm cu ei pentru a-i ajuta să crească și să aibă succes. Înțelegem că putem avea succes doar odată cu ei.
  • Ne ghidăm afacerea într-un mod onest și integru față de toate părțile cu care intrăm în contact.
  • Respectăm regulile de bază ale societății, tratându-i cu respect și demnitate pe toți angajații, clienții și furnizorii noștri.

    Magazinul ROFERME este administrat de către firma EcoRope SRL, companie prezentă la nivel european în sectorul serviciilor de consultanță export/import.

    Programul european Erasmus pentru Tinerii Antreprenori, program finanțat de Comisia Europeană, a fost punctul de start pentru începerea colaborărilor cu partenerii externi iar succesul EcoRope a fost recunoscut chiar de la începutul proiectului de către organizații din Danemarca și alte țări membre UE. Ca și apreciere, EcoRope a fost invitată de către Comisia Europeană să participe în anii 2011 și 2012 la European SME Week Summit precum și la gala de premieră Erasmus for Entrepreneurs Award Ceremony din anul 2012 unde a fost nominalizată la categoria “The Most Successful Post Relationship Cooperation”.

    ROFERME este o extensie a activității EcoRope, dezvoltată cu scopul de a-i ajuta pe fermierii din România să cunoască și să înțeleagă mai bine noile tehnologii/tendințe din sectorul zootehnic și, în același timp, de a pune la dispoziția fermierilor servicii și produse de calitate.

    Legătura dintre activitățile EcoRope și sectorul zootehnic

    Încă de la începutul colaborării cu Danemarca, EcoRope a fost permanent angrenată în diverse activități legate de sectorul zootehnic. Primul proiect derulat a fost alături de o multinațională daneză care produce și comercializează material genetic pentru porcine.

    EcoRope a participat la diverse târguri internaționale, matchmaking-uri sau misiuni economice cu tema agricultură. La sfârșitul anului 2013, împreună cu partenerii din Danemarca – Market Select ApS, Agro Business Park și The Danish Innovation Network for Biomass – am organizat o misiune economică în România la care au participat 12 companii daneze, exclusiv din sectorul zootehnic.

    Ce ne recomandă?

    Factorii care contribuie la succesul afacerii noastre sunt:

  • seriozitatea pe care o arătăm față de clienții noștri
  • experiență în comerțul exterior
  • o strânsă colaborare cu partenerii furnizorii de know-how și tehnologie
  • prețuri competitive

    Suntem permanent interesați să facem cunoscute și să promovăm cele mai bune tehnici disponibile în sectorul zootehnic, tehnici care respectă normele de protecție a mediului și cele de bunăstare a animalelor.

Top vanzari

0