Noutati RoFerme

Bucură-te de primăvară! Reducere la toate produsele!

    RoFerme s-a pregătit pentru luna martie cu oferte noi pentru fermierii români, prin a pune la dispoziția dumneavoastră o gamă completă de echipamente destinate, în special, crescătorilor de porci și păsări, dar nu exclusiv acestora. Produsele noastre vor cunoște o  extindere și o diversificare permanentă pentru a satisface cât mai multe dintre nevoile d-voastră pentru animalele din fermă.

    Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, în întreaga lună martie, vom avea o reducere specială pentru toate produsele comercializate pe site-ul Roferme. Reducerile se aplică indiferent de cantitatea comandată. Pentru a vedea lista completă cu produsele și prețurile acestora, vă invităm cu drag să ne vizitați magazinul.

    De asemenea, din dorința de a promova noile tehnologii de protecție a mediului și bunăstare a animalelor, vom oferi un premiu deosebit care constă într-un tratament complet pentru grajdul d-voastră cu aditivul Active NS. De acest premiu se va bucura unul dintre clienții nostri din luna martie sau aprilie, care a comandat de minim 50 lei și s-a abonat la newsletter-ul nostru.

[space]

    O primăvară frumoasă și vă așteptăm cu drag alături de noi!

Related posts

Leave a Comment